+ 420 466 330 070 | obchod@ddcomputers.cz
  • ZMĚNA OTEVÍRACÍ DOBY
  • ESET Antivirus
  • Ideální kancelářské PC
  • RAPASOVANÉ PC A NOTEBOOKY
  • Kamerové a dohledové systémy

DD Computers, s.r.o.

Pichlova 631 (mapa)
530 02 PARDUBICE

Tel.:
+420 466 330 070
Mob:
+420 777 633 611,
    
+420 777 611 633

obchod@ddcomputers.cz

Nabídka

  • Stolní počítače
  • Notebooky
  • Monitory
  • Televizory a Hotelové systémy
  • Projektory a prezentační technika
  • Tiskárny, multifunkční zařízení
  • Spotřební materiál k tiskárnám
  • Skenery
  • PC komponenty
  • Kabely, přepínače, huby a redukce
  • Software
  • Dohledové systémy
  • Disková pole, NAS
  • Zálohování a správa dat
  • Záložní zdroje
  • Kancelářská technika a média
  • Přenosné paměti a čtečky
  • Kufry a batohy
  • Pokladní systémy, EET

Otevírací doba

Prodej počítačů,
servis počítačů


Po - Pá:

9:00 - 17:00


počítače, notebooky, prodej, servis, tiskárny, grafické karty, základní desky, monitory, pevné diky, paměti, zdroje

Cookies

Správce webu

Provozovatel webu, DD Computers, s.r.o., Pichlova 631 (mapa), 530 02 PARDUBICE, IČ: 25266721, obchod@ddcomputers.cz, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies. Jedná se o krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí. Na našem webu využíváme pouze technicky nutné cookies, které jsou bezpodmínečně nutné pro jeho správnou funkčnost.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete cookies ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Vznese-li subjekt námitku proti zpracování běhových cookies, nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.


Typ Název Účel
Technicky nutná PHPSESSID Běh aplikace

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,

  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,

  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

© 2022 DD Computers, s.r.o. - počítače, notebooky, netbooky, monitory, tiskárny - prodej, servis - Pardubice

administrace  |  Cookies  |  tvorba webu